Villa Rezidence
& Edina

Dodatni sadržaj

Blizina središta grada

Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak u našem hotelu. Prošetajte poznatom šetnicom Lungomare koja je duga više od 10 km i uživajte u staroj austro-ugarskoj arhitekturi te u predivnoj vegetaciji obližnjih parkova.


Objekt svakodnevno poslužuje doručak

Svako jutro za Vas pripremamo domaći kruh, svježe ocjeđene sokove, domaće marmelade i džemove. A za ljubitelje kolača, naša Jasna je upravo ispekla slasne čokoladne i voćne torte, wafle i palačinke.


Restoran Domino

Kušajte primorske okuse! Lokalne namirnice pretvaraju se u simfonije primorskih okusa pod ravnanjem maestra kuhinje - Dejana Pejovića. Zahvaljujući povoljnoj klimi i dostupnosti namirnica - imat ćete priliku kušati vrhunske specijalitete, ravno iz mora.

Kvarner ima kuhinju koja u sebi sadrži elemente kontinentalne i mediteranske kuhinje - ribu i plodove mora, ali i jela s tjesteninom ili grahom. Oduševite i iznenadite svoja osjetila ukusnom, domaćom, primorskom kuhinjom.